Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

24 May 2017

Perempuan.

Hati yang sekeping itu
Tatkala hujan mahupun panas
Tetap utuh
Mahu terus gah
Tidak mahu berbolak
Kemarau yang datang tidak bermusim
Namun hati tetap utuh
Dua pasang mata memerhati
Malam dan siang tidak bertemu
Kerna hati sudah mahu terus
Menongkah arus
Melintang angin
Membelah cakerawala


Hati
Betapa sekeping hati merubah hidup kalian

Tanggal 24 Mei 2017
2 hari sebelum Ramadhan

03 July 2013

BAJU MELAYU 2013

Salam, this is very quick updates.


BAJU MELAYU 2013
Material : Baby Skin
Description: Serap peluh, tak mudah kedut, tak licin tak keras ye,sedang2 aje.
Hot selling every year :)
Pasaran is about rm159 ++. 
Repeat order dari customer sama every year and bertambah setiap tahun. InsyaALLAH anda, the next buyer.
Size available : Dari baby hingga XL@ XXL.
Bole view full dkt bawah ni ye..
No hp :012-3094568 
Utk cepat proses sila order thru FB ye: Wan Collections

HARGA MENGIKUT SIZE:
ukuran sila refer full album description ye.
0 RM40
1 RM45
2 RM45
3 RM45
4 RM50
5 RM50
6 RM55
7 RM60
8 RM65
9 RM70
S RM80
M RM80
L RM80
XL RM85























09 April 2013

RUMPAI LAUT SABAH MURAH MURAH

as salam.

pmc kuning rm6 100gram.
harga pmc purple rm7 100gram.

pmc hijau rm25 100gram***hot item**

rumpai laut, memang byk khasiatnya. untuk kecantikan atau for a beginner yang baru nak try rumpaimlaut/seaweed/pure marine collagen ni,bermulalah dulu dengan rumpai aut kuning. mampu menjadikan kulit anda anjal,berseri dan yang paling best sekali kulit seolah olah macam disuntik. phewwww...kenala rajin dan amalkan selalu ya.

contohnya saya sendiri amalkan pakai masker at least once perday, makan pmc pula 2-3sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur. elakkan minum kopi,tea serta minuman bergas semasa pengambilan pmc ni. mengenai rasa pmc kuning pula, mmg tawar tak rasa apa berbanding yg ungu rasa payau sikit. tips untuk tak mau rasa itu membantutkan semangat nak cantik, nak sihat adalah, sila bancuh pmc bersama air panas yg baru dimasak, pmc yang menjadi jelly au seperti agar2 akan menjadi sebati bersama air. so u never know ada mixed pmc dalamvv vvair milo,sunquick,ribaena anda tu until diberitahu. haha.

pmc ungu pula memang diketahui ramai tinggi khasiat untuk penyakit kronik seperti gout,strok,buah pinggang dlln. sangat bagus ya, jadi m

emang stakat ni saya jual pmc purple atau ungu ni mmg byk sgt sambutan ye..lagi lagi harganya murahhhhh bangat. orang keningau pun beli dgn sya bha. hahahahahha..

fareedah on sales

FAREEDAH PRINTED


price -rm75 inc brooch for tudung fareedah chiffon three layer

teaser. many more in our fb. sila jenguk fb kami ye.
0123094568 for info:


22 March 2013

sudu dan garpu

bisikan halus di telinga
yang nista lebih banyak dari yang benar
busuk lebih hanyir dari darah
masam lebih dari jeruk

cerita di hujung kampung
meleret ke hujung kota

yang nyata belum tentu
namun khabar berita itu melarat lebih dari sgala

nista yang dikhabarkan nyata menghancurkan nama maruahku kawan.



begitula bila sudu dan garpu bertemu. bunyi bertebaran bising, nyata hadir dua kerat cuma.
*pic ehsan google. tq.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...