Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

03 July 2013

BAJU MELAYU 2013

Salam, this is very quick updates.


BAJU MELAYU 2013
Material : Baby Skin
Description: Serap peluh, tak mudah kedut, tak licin tak keras ye,sedang2 aje.
Hot selling every year :)
Pasaran is about rm159 ++. 
Repeat order dari customer sama every year and bertambah setiap tahun. InsyaALLAH anda, the next buyer.
Size available : Dari baby hingga XL@ XXL.
Bole view full dkt bawah ni ye..
No hp :012-3094568 
Utk cepat proses sila order thru FB ye: Wan Collections

HARGA MENGIKUT SIZE:
ukuran sila refer full album description ye.
0 RM40
1 RM45
2 RM45
3 RM45
4 RM50
5 RM50
6 RM55
7 RM60
8 RM65
9 RM70
S RM80
M RM80
L RM80
XL RM85























09 April 2013

RUMPAI LAUT SABAH MURAH MURAH

as salam.

pmc kuning rm6 100gram.
harga pmc purple rm7 100gram.

pmc hijau rm25 100gram***hot item**

rumpai laut, memang byk khasiatnya. untuk kecantikan atau for a beginner yang baru nak try rumpaimlaut/seaweed/pure marine collagen ni,bermulalah dulu dengan rumpai aut kuning. mampu menjadikan kulit anda anjal,berseri dan yang paling best sekali kulit seolah olah macam disuntik. phewwww...kenala rajin dan amalkan selalu ya.

contohnya saya sendiri amalkan pakai masker at least once perday, makan pmc pula 2-3sudu sebelum sarapan dan sebelum tidur. elakkan minum kopi,tea serta minuman bergas semasa pengambilan pmc ni. mengenai rasa pmc kuning pula, mmg tawar tak rasa apa berbanding yg ungu rasa payau sikit. tips untuk tak mau rasa itu membantutkan semangat nak cantik, nak sihat adalah, sila bancuh pmc bersama air panas yg baru dimasak, pmc yang menjadi jelly au seperti agar2 akan menjadi sebati bersama air. so u never know ada mixed pmc dalamvv vvair milo,sunquick,ribaena anda tu until diberitahu. haha.

pmc ungu pula memang diketahui ramai tinggi khasiat untuk penyakit kronik seperti gout,strok,buah pinggang dlln. sangat bagus ya, jadi m

emang stakat ni saya jual pmc purple atau ungu ni mmg byk sgt sambutan ye..lagi lagi harganya murahhhhh bangat. orang keningau pun beli dgn sya bha. hahahahahha..

fareedah on sales

FAREEDAH PRINTED


price -rm75 inc brooch for tudung fareedah chiffon three layer

teaser. many more in our fb. sila jenguk fb kami ye.
0123094568 for info:


22 March 2013

sudu dan garpu

bisikan halus di telinga
yang nista lebih banyak dari yang benar
busuk lebih hanyir dari darah
masam lebih dari jeruk

cerita di hujung kampung
meleret ke hujung kota

yang nyata belum tentu
namun khabar berita itu melarat lebih dari sgala

nista yang dikhabarkan nyata menghancurkan nama maruahku kawan.



begitula bila sudu dan garpu bertemu. bunyi bertebaran bising, nyata hadir dua kerat cuma.
*pic ehsan google. tq.

20 March 2013

Cerita Duka

*kisah ini ditulis setahun yang lalu. tanggal 14,februari 2012.

Duka. Tiada siapa berhak untuk definasi duka untuk kisah silam kita. Hanya kita yang menentukan kisah itu adalah pengalaman, duka atau pengajaran.

Darjat;

Serin memisahkan insan. Sering membezakan kasta. Sering memulakan duka dan memutuskan rasa serta harapan. Bagaimana khabar kamu disana? Sudah berkahwin kah? Sudah lupakan aku kepadamu?
 "Aku masih terkenangkan kamu"



Petrol;

Membuatkan mereka tidak punya wang menangisi nasib. Hutang sana-sini demi petrol. Demi mencari sesuap nasi. Dan, tidak mustahil. Bila seorang hamba Allah ini datang menagih RM10 setiap hari demi petrol.


Mengandung;

Sesiapa yang punya ikatan juga tentu gembira jika mengandung. Namun, sebaliknya jika mengandung itu penuh duka dan dugaan. Namun, Allah berikan segala kekuatan buatku.

Mesin fotostat;

Penganggur yang sudah sering berhenti kerja juga sudah muak menghadap mesin fotostat demi sijil-sijilnya yang seakan tidak laki kerana kerenah "kabel".

Pelajar juga sering rasa kecewa, bila mahu menggunakan khidmat fotostat atau printer, untuk assigment, namun poketnya sudah tipis.

 Dan, berduka lagi.

Sarapan;

Sesuap nasi untuk sarapan sudah cukup untuk memulakan hari. Namun, pada yang tidak mampu seakan terasa perit untuk sesuap nasi. Walaupun dia penanam padi, walaupun dia bekerja di kedai beras. Namun??

Tauke Koko;

walau sekeliling mu penuh cerita duit-duit, tidur malam mu tidak senang, gara-gara kamu pernah melukakan hati seorang wanita, seorang kah? Perasaan itu menghantuimu. Kamu berduka lagi.


Telefon;

Hati juga tidak senang bila telefon tidak berbunyi. Juga selalu menimbulkan kisah duka bila telefon juga pemutus hubungan antara suami-isteri. Cerai & fasakh. Dan semua cerita ini duka.


di hari Valentine ini.


pesan penulis :

Kisah duka ini bukan untuk aku, untuk kamu-kamu semua. Cerita sebenarnya baru bermula.








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...