Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

09 May 2011

Jawapan J

jes.jaya japat jinjin jaru jari juami jaya,jaya juka juka jangat,jinjin jemas julak ju.jukan jinjin jilver jau!

jaya jangat juka jalau jaya jenat jangat jilih jilih jemua jinjin jekat jiant 13.


jawan jawan juba jeka japa jaya jakap.
japa jeka japat jadiah.


jila jila!!!



Jawapan;

YES! Saya dapat cincin baru dari suami saya,saya suka suka sangat, cincin emas pulak tuh. Bukan cincin silver tau! Saya sangat suka WALAU saya penat sangat pilih pilih cincin semua cincin dekat Giant 13.

Kawan kawan cuba teka apa saya cakap.
Sapa teka dapat hadiah.

Sila sila.
Ok, kebanyakan anda salah di perkataan WALAU. Semua anda  meneka KALAU.
Dan Bunga dan Rozuan tersalah teka GILA GILA untuk Sila sila.

Misssenget ko teka ke apa ke apa hal ke senget dik???????
So, tak de sapa dapat hadiah. Hhahahha.

Fahmi Jaafar,
salah! Cuba lagi ok. *macam cikgu tanda buku sekolah tak? Hahahha.

8 MARKAH UNTUK ANDA SEMUA YANG MENCUBA.
Hahahhahahah.
Save kain aku yang cantik menawan tuh. Harga pulak RM 80 tau!



Hihih.

Untuk teka betul saja tahu!

Susah jugak rupanya nak teka J semalam.

Cuba lagi ye kawan kawan. Syok gak main teka teka macam ni kan!
HIHIHIHIH.

Kelakar sebenarnya bayangkan korang tergeliat lidah dan memerah kepala otak memikirkan ayat simple je sebenarnya.

P/S: Cincin sempena Hari Ibu tu. Thanks my husband.

2 comments:

  1. hahah x cukop ilmu la..grrr..

    ReplyDelete
  2. salah ke.its ok.ingat dapat hadiah tu untuk ibu.x de rezeki.huhu

    ReplyDelete

Silalah komen, jangan malu segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...