Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

14 March 2011

Bila Jahat

Bila Jahat
Rasanya ini first time aku meroyan dekat office. Nampak tak muka jahat tuh? Hari ni kerja terlampau banyak. Hinggakan aku tak tahu nak petik yang mana dulu. Sebab tak tahu la, aku jadi meroyan amik gambar sana sinun sambil berfikir-fikir internet di hujung jari ku sungguh sungguh hujung (shopping online la). Jadi aku tidak mahu meroyan menghabiskan sisa sisa gaji Februari.

Jadi, aku mula meroyan di blog sambil list down apa nak buat bila rasa nafsu jahat datang menggoda;
  1. Balik kampung awal April ini. Sila berdepan dengan bos lagi untuk apply cuti. erk.
  2. Sila selesaikan senarai list to buy. Sila sila....*fening lagi**
  3. Terasa betul nak makan steamboat Flamingo Sunway Pyramid tu. Terasa nak pow encik suami.
  4. Terasa juga nak makan kek coklat buatan Zura, chef kulinari kek coklat paling mabeles. Sila bayar bang!
  5. Sila lah bergedik sengsorang dekat blog. Post entry sampai sesape masuk rasa nak pang sebab entry meraban.
Sekian. sebelum kena pang.

4 comments:

  1. sila sambil komen entry anda!hee ;)

    ReplyDelete
  2. sila jangan meroyan. p buat keje sekarang... kalau tak nnti bos x approve cuti... hehehe..

    ReplyDelete
  3. kepochicomel- huhu..sila2 komen yek, sama2 komen mengomen. huhuh..
    bunga-kena buat kerja laju2 ni..huhu..

    ReplyDelete

Silalah komen, jangan malu segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...