Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

11 March 2011

Lelaki

Kau kecewakan hati wanita. Betullah kata-kata "no men no cry".

Seringkali aku cuba memahami mu, namun seringkali juga kau sakiti kejujuran ku.

Bila saat aku sendiri dah malas nak ambil pusing, kau datang padaku dengan ucapan indah yang kadang-kadang buat aku lalai, dan banyak kadang nya aku dah tak heran.

Tak rasa nak menangis, dah malas nak bazirkan airmata.

Cuma nak cakap aku tak faham sikap mu lelaki.

But, why today on our annivessary kau memasamkan muka macam jeruk purut?
Just not today. Not on my suprised day. Not when im hoping to suprised you.

Just NOT.

and i realized, u just dont realized u just dont know today is our day. same day at 11 March past 3 years ago, we have been tight with ijab dan kabul. Just u made me so..


sad.

2 comments:

  1. ololo akak!jgnla sedey.kot2 malam ni ade suprise ke.hehehee...

    ReplyDelete

Silalah komen, jangan malu segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...