Pages

Pengikut2 TerpaksaRela

10 February 2011

Suprise?????Suprised?Hate suprise.

Kalau suprise dapat hadiah BB lagi ke, hot jugak suprise tu.

Lupa pulak nak update tentang spotcheck semalam..klik sini kalau taktahu..

Hew.. hew.. fuh fuh..syuh syuh lemah semangat..go away..

Mengejut balik pukul 1 semalam. Pastu dah sampai dpn umah baby sitter, dengar2 suara Acha menjerit?(kalau dia menjerit..itu normal ye..sbb dia suka menjerit bila happy). So, hati sedikit relief bila dah semalaman tak boleh tidur gara2 worried tahap heavy duty.

Ketuk-ketuk pintu.

Tok tok.. seminit dua minit. Door holder seakan dipulas dari dalam..Tunggu lagi..
Hati dah cuak, sebab biasanya cepat je buka pintu?


Buka..buka pintu, kulihat anakku tersembul di muka pintu dengan muka manis sayangnya baju comot, seluar comot, muka hitam macam berjemur panas, rambut kusut masai dan meruntun hatiku..


acha at her few months..7 months kot..

 

Kan aku yang terkejut? Sebab tu aku tak suka suprise!


Biasanya bila ku jemput dia pulang, dia wangi-wangi, siap rambut tocang, bedak putih2 muka, baju gaun bagai, siap dengan makanan di tangan.

Semalam? bila aku balik tak bagitahu, tak dirancang, aku rasa haru!!


comel kan??






Cepat-cepat, klik-klik di hujung jari, cari nursery!


2 comments:

  1. baby sitter pandai blakon baik..cissss sian montel..cpt tukar..

    ReplyDelete

Silalah komen, jangan malu segan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...